Recent Posts

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
ezPower / Purchase Order Not Using Cost From Selected Supplier
« Last post by VaporPhoxxe on June 07, 2020, 10:39:31 AM »
When entering a purchase order and selecting supplier, the item cost that is listed is only from supplier 1, not from the selected supplier if there are multiple suppliers listed in the product screen/ordering, with different costs entered for those other suppliers.
22
ezPower / Re: x out
« Last post by ronaldrwl on June 03, 2020, 03:40:30 PM »
X-out is the same as a Z-out only it's just for viewing.  It's not recorded.
You can view past z-outs in the Reports window under the Payments menu. 
23
ezPower / x out
« Last post by thecaptive on June 03, 2020, 02:00:09 PM »
Ronald,

As I was looking over the demo I noticed that under Tools there is an "x out". I am familiar with "z out" but not "x out", what is that and what is it used for.

One other question, is there any way to view a z out report after it has been closed either from the program or the cloud. We print them but it would be nice if they could be viewed remotely or even from the software itself. There have been a few occasions had people that will z out and forget to print it. When that happens the only thing I have been able to do it is print various reports to get the information I need. This is all information I need for my records, just curious.

Thank you

Craig
24
ezPower / Re: Gmail users! Add Support@DenverResearch.com to friends
« Last post by ronaldrwl on May 28, 2020, 06:26:02 AM »
We still have customers that do not get our emails.  Check your spam folder and put us on your 'friends' list.
25
ezPower / Re: Z-out on new register hangs ezPower
« Last post by ronaldrwl on April 30, 2020, 04:21:39 AM »
Good to hear!
Look at my first post!  Always go with your first idea :)
26
ezPower / Re: Z-out on new register hangs ezPower
« Last post by jcmore on April 29, 2020, 09:13:06 PM »
Hi Ronald
Just an update on this issue. I noticed that Z-out was actually moving data(from Ethernet status) so I asked that the customer run it at the end of the day to see if it finishes by morning and sure enough, it completed in about 1 hr. Afterwards it runs normally and quickly every time so issue appears to be resolved. Not sure why but I'm guessing it has something to do with replacing the till and then allowing the system to do one complete z-out to clean things up?? I have no idea but its working now. Thanks for all your help on this.
John
27
ezPower / Re: Z-out on new register hangs ezPower
« Last post by jcmore on April 17, 2020, 10:27:37 AM »
Okay, please do. Can't hurt to give it a try just on the Win 7 register. If it doesn't work then I might consider downgrading the new one to XP or upgrading the old ones to Win 7
28
ezPower / Re: Z-out on new register hangs ezPower
« Last post by ronaldrwl on April 17, 2020, 05:11:35 AM »
There was no issue with v13 doing a z-out.  It's always something else like in your case where there are other problems.  I would send you the last build of 13.8x but it's not going to work on XP.
29
ezPower / Re: Z-out on new register hangs ezPower
« Last post by jcmore on April 16, 2020, 03:29:05 PM »
OK....is there a 13.8 that resolves the z-out issue on Windows 7?
30
ezPower / Re: Z-out on new register hangs ezPower
« Last post by ronaldrwl on April 16, 2020, 12:49:42 PM »
I wouldn't update to 14 while still using XP.  Otherwise 14 is way better.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10