Author Topic: WebGen - Failed to uploaded index  (Read 2109 times)

Offline ausad178

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 90
    • View Profile
WebGen - Failed to uploaded index
« on: May 10, 2021, 04:11:38 PM »
How to fix - WebGen - Failed to uploaded index
File attached

Thanks

Offline ronaldrwl

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1670
    • View Profile
Re: WebGen - Failed to uploaded index
« Reply #1 on: May 11, 2021, 04:38:25 AM »
Have you been using it or was this the first time?
It would be because it didn't have or lost internet access.  it could be the server timed out, your firewall/security software stopped it, the setting.

Offline ausad178

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 90
    • View Profile
Re: WebGen - Failed to uploaded index
« Reply #2 on: May 11, 2021, 02:32:14 PM »
 have not used before, this is first time

Offline ronaldrwl

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1670
    • View Profile
Re: WebGen - Failed to uploaded index
« Reply #3 on: May 12, 2021, 05:06:52 AM »
It is most likely the server settings.  This features requires you understand how your server works and have permission to read/write files to it.

Offline ausad178

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 90
    • View Profile
Re: WebGen - Failed to uploaded index
« Reply #4 on: May 13, 2021, 02:42:52 AM »
I created FTP account and set 777 for folder?

Offline ronaldrwl

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1670
    • View Profile
Re: WebGen - Failed to uploaded index
« Reply #5 on: May 13, 2021, 06:20:28 AM »
Were any files uploaded?
If yes, then it could be it timed out?
If no, then it must be username, password, base address, port, etc.. Or, make sure the POS.exe has permission to access the internet on your computer.  Does you server allow ftp's?  Try doing an ftp in something else.
« Last Edit: May 14, 2021, 04:46:49 AM by ronaldrwl »

Offline ausad178

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 90
    • View Profile
Re: WebGen - Failed to uploaded index
« Reply #6 on: May 13, 2021, 04:36:11 PM »
connection successfully but not upload any files

Offline ronaldrwl

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1670
    • View Profile
Re: WebGen - Failed to uploaded index
« Reply #7 on: May 15, 2021, 04:45:12 AM »
Try using a ftp program to upload the files.
Open the Help window and click on the Database button.  A window will open.  All the WebGen files to upload are located inside the WebGen folder.